Welkom bij Concordia20Wonen in een modern appartement in het hart van Breda? In Concordia20 woon je op loopafstand van het historische centrum en geniet je van alle voordelen die de stad je biedt!
 
Concordia20 is een karakteristiek transformatieproject aan de Concordiastraat 20 in Breda. Het voormalig kantoorpand wordt getransformeerd naar 20 stijlvolle huurappartementen en commerciële ruimte(n) op de begane grond. De karakteristieke architectuur wordt volledig behouden en krijgt fraaie aanvullingen waar nodig.
 
Woningen
In het gebouw worden 20 appartementen gerealiseerd, met een woonoppervlakte van 40 tot 70 m2. Je bereikt je woning via een zogenoemde ‘corridor ontsluiting’: een gang in het midden van het gebouw met links en rechts entrees naar de woningen. De woningen aan de straatzijde worden voorzien van een Frans balkon, hier geniet je tijdens je ontbijt van de opkomende zon en van de stad die ontwaakt. De woningen aan de achterzijde hebben een balkon dat uitkijkt op het prachtige groene binnenterrein!